Ons helpen

EEN GIFT IN NATURA DOEN

Steun Resto du Coeur en schenk voedingswaren of goederen.

Bent u



BEDRIJVEN

Als bedrijf hebt u soms producten op voorraad die u niet kan of wilt verkopen. Waarom zou u ze niet schenken aan mensen in nood?

Welke producten kan u schenken?


  • Verse groenten en fruit
  • Allerlei conserven: fruit en groenten, vis, sauzen en bereide maaltijden
  • Verse producten: vleeswaren, melkproducten en bereide maaltijden
  • Allerlei diepvriesproducten
  • Allerlei kruidenierswaren: koffie, ontbijtgranen, suiker, meel, olie, melk, pasta, rijst, puree, confituur, ...
  • Allerlei hygiënische producten: zeep, shampoo, tandpasta, tandenborstels, deodorant, ...
  • Babyproducten: babymelk, tussendoortjes, allerlei hygiënische en verzorgingsproducten, luiers, ...
  • Huishoudelijke onderhoudsproducten
  • Allerlei materiaal

Hoe schenken?


Contacteer ons en geef onderstaande informatie door zodat ons logistiek team uw gift optimaal kan verwerken:

  • Beschrijving van het product
  • Verpakkingswijze
  • Houdbaarheid (THT, TGT)
  • Hoeveelheid
  • Leverings- of ophaaldatum
  • De gegevens van uw bedrijf

Wij aanvaarden producten met korte THT-houdbaarheid en een TGT-houdbaarheid van minimum 10 dagen

Wie  contacteren?


Per gift van 1 palet of minder, gelieve de dichtstbijzijnde Resto du Coeur te contacteren:

Per gift van 2 tot 50 paletten, gelieve een mail te sturen naar de Federatie: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

WINKELS

Bent u een buurtwinkel of supermarkt?

Wij kunnen uw overschotten of onverkochte producten overnemen.

Welke producten kan u schenken?


U kan food en non-foodproducten schenken op basis van bovenstaande lijst.

Voedingsproducten kunnen geschonken worden aan Resto du Coeur voor zover hun gebruiksdatum niet overschreden is en ze nog lang genoeg meegaan om uitgedeeld te worden.

De regels voor hygiëne (FAVV) en veiligheid moeten ook strikt gevolgd worden.

Sommige producten komen niet in aanmerking voor donatie omwille van hun gevoeligheid conform de geldende reglementeringen:

  • Alcoholische dranken
  • Niet-verpakte gekoelde producten voor verkoop
  • Allerlei bereidingen die ter plekke gemaakt werden
  • Gekoelde bereidingen met slagroom of banketbakkersroom
  • Gekoelde producten die beschadigd zijn of er vreemd uitzien

Hoe kan u schenken?


Contacteer ons en geef onderstaande informatie door zodat ons logistiek team uw gift optimaal kan verwerken:

  • Beschrijving van het product
  • Verpakkingswijze
  • Houdbaarheid (THT, TGT)
  • Hoeveelheid
  • Leverings- of ophaaldatum
  • De gegevens van uw bedrijf

Wij aanvaarden producten met korte THT-houdbaarheid en een TGT-houdbaarheid van minimum 10 dagen

Wie moet u contacteren?


Per gift van 1 palet of minder, gelieve de dichtstbijzijnde Resto du Coeur te contacteren:

Per gift van 2 tot 50 paletten, gelieve een mail te sturen naar de Federatie: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

LANDBOUWERS

Bent u producent van groenten en fruit en wilt u een gift doen aan Resto du Coeur?

Voor een optimale organisatie van ons logistieke team, gelieve alvorens ons te contacteren volgende informatie voor te bereiden:

  • Soort product
  • Verpakkingswijze
  • Hoeveelheid
  • Houdbaarheid
  • Plaats van uitbating
  • Leverings- of ophaaldatum
  • Contactpersoon

Wie moet u contacteren?


Per gift van 1 palet of minder, gelieve de dichtstbijzijnde Resto du Coeur te contacteren:

Per gift van 2 tot 50 paletten, gelieve een mail te sturen naar de Federatie: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

PARTICULIEREN

U bent een particulier en wenst een inzameling te organiseren binnen uw bedrijf, uw school, enz.? Dat kan!
Voor meer informatie:

Wenst u op de hoogte te blijven over onze actualiteit?

VOLG ONS

De Federatie Resto du Coeur België onderschrijft de Ethische Code van de VEF. U hebt recht op informatie. Dit betekent dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden (of vaste medewerkers) minstens jaarlijks geïnformeerd worden over hoe de ingezamelde fondsen aangewend worden.