Skip to main content
ONS HELPEN

PARTNER WORDEN

Wenst u een actie te organiseren voor Resto du Coeur?

In de loop der jaren hebben wij het geluk gehad betrokken te zijn bij enkele zeer mooie projecten, zowel grote als kleine. Het is altijd een plezier om te werken met artiesten, merken en bedrijven van allerlei aard.

Wilt u een voedselinzameling organiseren voor onze vereniging? U wilt een productverkoop organiseren, een partnerschap op lange termijn voorstellen of een andere soortgelijke actie? Vul het formulier onderaan de pagina in.

Voor een financiële donatie of een donatie van levensmiddelen, raadpleeg onze "help ons" pagina of klik op een van de onderstaande knoppen.

HOE WERKT HET?


Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Beschrijf in detail de actie die u wilt organiseren ten voordele van Resto du Coeur. Bijvoorbeeld: "Ik wil een spaghetti-avond, een concert, een sponsortocht, een voedselinzameling organiseren", of: "Ik wil x % van de opbrengst van de verkoop van mijn koekjes storten,…"

Tussen beide partijen wordt een overeenkomst afgesloten waarin het gebruik van ons grafisch materiaal vastgelegd wordt en die de samenwerking tussen de beide partijen omschrijft.

Wij vragen u om ons minstens een maand voor het begin van uw project te contacteren zodat wij de tijd hebben om de actie te organiseren en te zorgen dat het een succes wordt voor beide partijen.

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Vermeld het bedrijfsnummer

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veuillez cocher la case

GOED OM WETEN:

Elke actie die georganiseerd wordt "ten voordele van Resto du Coeur België” moet op voorhand door de partijen overeengekomen worden.