ONS HELPEN

PARTNER WORDEN

Wenst u een actie te organiseren voor Resto du Coeur?

Door de jaren heen hebben wij deelgenomen aan prachtige kleine en grote projecten. We werken altijd graag samen met artiesten, merken of bedrijven van alle aard.

HOE WERKT HET?


Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Beschrijf in detail de actie die u wilt organiseren ten voordele van Resto du Coeur. Bijvoorbeeld: "Ik wil een spaghetti-avond, een concert, een sponsortocht, een voedselinzameling organiseren", of: "Ik wil x % van de opbrengst van de verkoop van mijn koekjes storten,…"

Tussen beide partijen wordt een overeenkomst afgesloten waarin het gebruik van ons grafisch materiaal vastgelegd wordt en die de samenwerking tussen de beide partijen omschrijft.

Wij vragen u om ons minstens een maand voor het begin van uw project te contacteren zodat wij de tijd hebben om de actie te organiseren en te zorgen dat het een succes wordt voor beide partijen.

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veld is verplicht

Veuillez cocher la case

GOED OM WETEN:

Elke actie die georganiseerd wordt "ten voordele van Resto du Coeur België” moet op voorhand door de partijen overeengekomen worden.

Wenst u op de hoogte te blijven over onze actualiteit?

VOLG ONS

De Federatie Resto du Coeur België onderschrijft de Ethische Code van de VEF. U hebt recht op informatie. Dit betekent dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden (of vaste medewerkers) minstens jaarlijks geïnformeerd worden over hoe de ingezamelde fondsen aangewend worden.