Skip to main content
ONS HELPEN

GEZONDHEIDSZORG

  1. Medisch centrum: Daklozen, personen die niet aangesloten zijn bij een ziekenfonds of die er niet mee in orde zijn, kunnen medische verzorging krijgen, steeds mits goedkeuring van de Sociale Dienst. We bieden dergelijke patiënten hulp aan om weer aan te sluiten bij de normale gezondheidszorg. Bovendien kunnen cliënten van Resto du Coeur geneesmiddelen krijgen op voorschrift van hun huisarts. Geen enkel geneesmiddel wordt afgeleverd zonder goedkeuring van de arts van Resto du Coeur.

  2. Ouder- en kindruimte: Deze dienst helpt ouders hun babyuitzet samen te stellen. Wij zorgen voor babymelk, luiers, fruit, koekjes, …

  3. We delen ook kleding uit voor kinderen tot 5 jaar. Bij de start van het schooljaar zorgen wij voor nieuw of tweedehands schoolmateriaal (woordenboeken, mappen, schrijfmateriaal, pennenzakken, turnzakken, boekentassen, …).

  4. Doucheruimte: Waardigheid gaat ook samen met hygiëne. Sommige vestigingen van Resto du Cœur hebben doucheruimtes, vaak in combinatie met een sociale wasserij. Persoonlijke hygiëne uit zich ook door het dragen van schone kleren. 


ONS HELPEN

Steun de 20 Resto du Coeur-vestigingen in België

EEN GIFT DOEN

EEN GIFT DOEN

Help ons de armoede te bestrijden door op uw manier een donatie te doen. Elke gift telt.
PARTNER WORDEN

PARTNER WORDEN

Ondersteun onze Federatie: word partner en organiseer een actie ten voordele van Resto du Coeur.
Onze resto

Onze resto

Vind de dichtstbijzijnde Resto du Coeur! Gegevens, geplande activiteiten… Vind alle nuttige informatie.