Skip to main content

<< ACTUALITEIT

Een feestmenu voor iedereen!

December 2021

Ons doel: hoop geven aan het groeiende aantal mensen die het niet meer zien zitten.

Het is geen geheim dat het leven vandaag een pak ingewikkelder is geworden : de explosieve stijging van de energieprijzen, de inflatie van voedingswaren, het toenemend aantal mensen dat bij ons komt aankloppen voor hulp, en ga zo maar door.

Nu meer dan ooit moeten we ons solidair opstellen.

De Resto du Coeur slaan de brug tussen zij die nog kunnen geven en zij die het geld niet meer hebben om zich te verwarmen, eten te kopen of zich te verzorgen.

De tijd dringt : we moeten onze schenkers opnieuw om hulp vragen opdat we onze projecten tot een goed einde zouden kunnen brengen.

Solidariteit op het menu bij de Resto du Coeur

We hebben geen andere keus dan solidariteit als uitgangspunt te nemen van onze actie, en al zeker met de eindejaarsfeesten in aantocht.
Twee jaar geleden lanceerden we onze actie ‘Een feestmenu voor iedereen’. Dankzij de vrijgevigheid van onze schenkers deelden we toen niet minder dan 5.600 menu's uit.

Ook dit jaar willen we iedereen die daar nood aan heeft de kans geven om zijn zorgen gedurende minstens één avond te vergeten, en een glimlach op hun gezicht toveren. En dat kunnen we niet zonder jouw hulp. Zonder onze kostbare schenkers stellen we niets voor.

De eindejaarsfeesten blijven een lastige periode voor mensen die in armoede leven. Zij voelen zich alleen op de wereld. Aan de kant geschoven. Dankzij jouw vrijgevigheid kunnen we samen het verschil maken.

Want iedereen verdient een feestmaal die naam waardig! Ieder menu bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

Hoe draag jij jouw steentje bij?

Je kiest zelf of je 1, 2, 3... en zelfs 10 of 20 menu’s weggeeft voor de prijs van € 10 per stuk.
Het is gemakkelijk: klik op onderstaande link of maak een overschrijving op onze rekening BE44 2400 3333 3345.

Alvast bedankt, Mevrouw, Mijnheer, voor je bijdrage. Wacht niet te lang, want er gaat natuurlijk wel wat voorbereiding aan vooraf. Jouw steun geeft ons de energie en de moed om projecten van dergelijke omvang te ondernemen. Samen geven we duizenden mensen in België hun glimlach en waardigheid terug.

Een welgemeende dankjewel! We rekenen op jou.

Prettig eindejaar