Skip to main content

<< ACTUALITEIT

Bedankt voor uw deelname en uw giften tijdens onze grote Nationale Voedselinzameling die afgelopen maart werd georganiseerd!

Mei 2023

Om onze voorraden aan te vullen en zo onze 19 Resto du Cœur in staat te stellen wat rustiger te leven in de drukke periode die we momenteel doormaken (meer dan 32% stijging van het aantal uitgedeelde maaltijden tussen het tweede en derde kwartaal van het jaar 2022), ook dit jaar hebben we weer onze grote Nationale Voedselinzameling georganiseerd.

Dit jaar waren er 24 inzamelpunten verspreid over het hele koninkrijk, en ondanks de economische crisis die we momenteel doormaken, waren vrijgevigheid en solidariteit de sleutelwoorden van onze twee dagen voedselinzameling, want dankzij u hebben we 24 ton voedsel ingezameld! Dat is 11 ton meer dan vorig jaar. Een echt record!

Velen onder u hebben ook deelgenomen aan onze Virtuele Voedselinzameling, want dankzij uw gulle giften konden wij levensmiddelen, hygiëneproducten en schoonmaakproducten kopen naargelang de behoeften van onze verschillende Restos du Cœur.  

Hartelijk dank!