De Naamse solidariteitsfeesten

De Naamse solidariteitsfeesten

De Naamse solidariteitsfeesten tijdens het weekend van 28/29 augustus zijn verlopen in een schitterende sfeer en in een verzengende hitte.

Het was een groot succes. Het hele weekend lang werd onze stand druk bezocht door talloze festivalgangers die hun dorst kwamen lessen met een frisse en smakelijke smoothie.

Federation des restos su coeur de belgique fetes solidarite namur 5

 

 

Dankzij een onverwachte gift die 3 dagen voor het event uit de hemel was gevallen, werden we door Delhaize beleverd met een royale voorraad mango, meloen, banaan, watermeloen en druiven.   

Heel veel gezinnen kwamen op deze gezonde en frisse versnapering af en konden op die manier een heel nieuwe generatie kennis laten maken met "Les restos du coeur".

We danken ook van harte de winkel "Kitchen Market" uit Namen die ons het hele weekend lang zeven blenders heeft uitgeleend om onze drankjes te bereiden.

En vooral het superteam van jonge en minder jonge vrijwilligers die ondanks de hitte het allerbeste van zichzelf hebben gegeven.

Duizendmaal dank en tot volgend jaar voor alweer andere "Smoothies du Coeur" …

 

Federation des restos su coeur de belgique fetes solidarite namur 4Federation des restos su coeur de belgique fetes solidarite namur 2

Federation des restos su coeur de belgique fetes solidarite namur 3

Wenst u op de hoogte te blijven over onze actualiteit?

VOLG ONS

De Federatie Resto du Coeur België onderschrijft de Ethische Code van de VEF. U hebt recht op informatie. Dit betekent dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden (of vaste medewerkers) minstens jaarlijks geïnformeerd worden over hoe de ingezamelde fondsen aangewend worden.