Punctueel partnerschappen

Om de leefbaarheid van Resto du Cœur België te garanderen, organiseren wij regelmatig voedsel- en geldinzamelingen en gaan wij partnerschappen aan met bedrijven en instellingen. Elk partnerschap is anders. Voor zover de doelstellingen en de waarden van Resto du Cœur overeenstemmen met de aard van het project, is alles mogelijk. Het project kan samen gedefinieerd worden, naargelang de eigenheid en de mogelijkheden van de partner.

November 2020

Oproep om voedseloverschotten

De Federatie van Resto du Cœur wenst meer productieoverschotten uit de voedingsindustrie terugwinnen in een proces dat voldoet aan de FAVVnormen. Dat is de reden waarom wij actief de Vlaamse, Brusselse en Waalse bedrijven uitnodigen om ons te steunen.


Wilt u dat uw bedrijf partner wordt van Resto du Coeur in België?

Steun de 18 Resto du Coeur in belgië

EEN GIFT DOEN

EEN GIFT DOEN

De vrijgevigheid van de schenkers is essentieel voor de werking van Resto du Coeur. Zonder deze giften zouden wij onze sociale missies niet kunnen vervullen.
PARTNER WORDEN

PARTNER WORDEN

Ondersteun onze Federatie: word partner en organiseer een actie ten voordele van Resto du Coeur.
Onze resto

Onze resto

Vind de dichtstbijzijnde Resto du Coeur! Gegevens, geplande activiteiten… Vind alle nuttige informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven over onze actualiteit?

VOLG ONS

De Federatie Resto du Coeur België onderschrijft de Ethische Code van de VEF. U hebt recht op informatie. Dit betekent dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden (of vaste medewerkers) minstens jaarlijks geïnformeerd worden over hoe de ingezamelde fondsen aangewend worden.